(recept
si oblíbilo 55 návštěvníků)
PROVENSÁLSKÉ GRATINOVANÉ BRAMBORY S KUŘECÍM MASEM
Potřebné ingredience
2X 33% SMETANA ,1 HRNEK PLNOTUČNÉHO MLÉKA ,1,5 KG BRAMBOR ,PROVENSÁLSKÉ KOŘENÍ,SŮL,500G-750G (podle toho jak moc jste masový :-D ) KUŘECÍCH PRSOU ,Č.PAPRIKA ,OLEJ , 1/2.HL. ČESNEKU
Postup přípravy
BRAMBORY OŠKRÁBEME A ŠKRABKOU NAŠKRÁBEME NA KOLEČKA, DÁME DO DO HRNCE ZALEJEME SMETANAMA A MLÉKEM DÁME PODLE CCA 2 Č.LŽIČKY PROVENSÁLSKÉHO KOŘENÍ A PROLISOVANÝ ČESNEK A SŮL NA MÍRNÉM OHNI PROVAŘÍME ASI 20MIN. NA OLEJI OSMAHNEME KUŘECÍ MASO NAKRÁJENÉ NA MALIČKÉ KOUSKY POSYPANÉ PAPRIKOU .PŘIPRAVÍME SI PEKÁČ VYSYPEME DO NĚJ PŘIPRAVENÉ BRAMBORY A I KUŘECÍ MASO CELÉ I S VÝPEKEM! PROMÍCHÁME ABY TAM BYLO MASO STEJNOMĚRNĚ ZAKREJEME ALOBALEM NEBO DRUHÝM PEKÁČEM A PEČEME NA 150 CCA 45MIN. PAK ALOBAL ODKREJEME A DOPEČEM DO ZLATOVA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marti-s
(upraveno)
1. 1. 2014, 14:47
jednoduché a výborné děkuji
EVA.Z.
(upraveno)
4. 1. 2014, 22:22
@marti-s
jsem ráda že chutná